Mark de Beer, krögare av Golfkrogen Åkersberga, ansvarar för den dagliga driften under säsongen. Han har under flera års tid drivit och konsultat restaurangverksamheter inom golf och catering.
Om oss


MARK DE BEER
Möt vårat team
Några ord från
In volutpat vehicula iaculis. Nullam dapibus velit vel suscipit malesuada. Morbi tincidunt, dui tristique tincidunt faucibus, purus sapien consectetur libero, vitae venenatis eros lacus vitae erat. Mauris tristique pretium tristique. Integer at nulla at eros suscipit suscipit vitae nec diam. Nullam dictum sed metus nec mollis. Vivamus id consectetur mauris. Praesent dui purus, interdum eget urna nec, mollis condimentum magna.
In aliquet quis magna in placerat. Suspendisse nec efficitur purus. Curabitur vitae congue urna. Donec nec finibus orci, at luctus nisi. Donec nulla felis, auctor ac lacus et, varius congue leo. Donec eu tempor purus.
Vivamus id consectetur mauris. Praesent dui purus – interdum eget urna nec!
Johan Rosin
The word from
In volutpat vehicula iaculis. Nullam dapibus velit vel suscipit malesuada. Morbi tincidunt, dui tristique tincidunt faucibus, purus sapien consectetur libero, vitae venenatis eros lacus vitae erat. Mauris tristique pretium tristique. Integer at nulla at eros suscipit suscipit vitae nec diam. Nullam dictum sed metus nec mollis. Vivamus id consectetur mauris. Praesent dui purus, interdum eget urna nec, mollis condimentum magna.
In aliquet quis magna in placerat. Suspendisse nec efficitur purus. Curabitur vitae congue urna. Donec nec finibus orci, at luctus nisi. Donec nulla felis, auctor ac lacus et, varius congue leo. Donec eu tempor purus.
Vivamus id consectetur mauris. Praesent dui purus – interdum eget urna nec!
Frederico Bagrationi

Annan
Har lång erfarenhet av egenföretagare inom catering och lunchrestaurang kommer att leverera en riktig matupplevelse.

Cissi
Har jobbat med Mark på olika golfkrogar under många år.